Parc JURAFAUNE, en "Chênois", route de Crançot, 39210 GRANGES-SUR-BAUME
GPS : 46,709656   5,658681

 

• Komt u het Zuid :

Lons-le-Saunier, hoofd Noord-Oost -Pontarlier, Champagnole, Pannessière, Crançot, Chalain - Crançot om linksaf op het kruispunt. 2 km in het bos, dan linksaf in de richting van Baume-les-Messieurs. Na 200 m, rechtsaf richting van Granges-sur-Baume.


• Komt u vanuit het Noorden (Dole, Poligny ou Besançon) :

Saint-Germain-les-Arlay, verlaat de snelweg via de rechterpaal. Bij stopbord, linksaf onder de snelweg. Na 150 m, bij het kruispunt linksaf. Na 200 m rechtsaf, volg de richting van Domblans, Voiteur, Baume-les-Messieurs. Baume-les-Messieurs, neem de weg richting Crançot. Op het plateau, draai links.


• Komt u vanuit het Westen (Châlon, Bletterans, Arlay) :

Saint-Germain-les-Arlay, rijdt onder de snelweg. 
Na 150 m, bij het kruispunt linksaf. Na 200 m rechtsaf, volg de richting van Domblans, Voiteur, Baume-les-Messieurs. Baume-les-Messieurs, neem de weg richting Crançot. Op het plateau, draai links.

• Komt u vanuit Oosten (Pontarlier, Champagnole, Chalain) :

Crançot, sla rechtsaf bij het kruispunt, 2 km in het bos, dan linksaf in de richting van Baume-les-Messieurs. Na 200 m slaat u rechtsaf in de richting van Granges-sur-Baume. Als je door Picarreau of Plasne, nemen richting La Marre, dan Crançot en Baume-les-Messieurs. Alvorens te dalen naar Baume-les-Messieurs, rechtsa, u bent gearriveerd.Waarschuwing :    • Niet om de vogels af te schrikken, niet draaien op de baan, honden zijn niet toegestaan in het park.
                                • Jurafaune is niet alleen een park van roofvogels, het is ook een botanische tuin laat uw kinderen
                                  plukken de bloemen.

 
TERUGKEERCréer un site
Créer un site